Skip to content
Home کیسه نگهدارنده خیار

کیسه نگهدارنده خیار

برای خرید این محصول با کارشناسان ما تماس بگیرید.

محافظت پالت محصولات

معرفی کیسه نانو خیار

خیار از جمله گیاهان خوراکی است که از خانواده کدو قلیایی بوده و مصرف بالایی در بین ایرانی ها دارد. اما با این حال افراد زیادی هستند که هنوز شیوه نگهداری صحیح از این گیاه را نمی دانند، اگر شما هم از جمله کسانی هستید که پس از خرید خیار تجربه خراب شدن آن را در مدت زمان کمی داشته اید، در این مقاله ما را همراهی کنید. چون قصد داریم محصولی به نام کیسه نانو هوشمند خیار را خدمت شما معرفی کرده و روش های اصولی نگهداری از این گیاه خوراکی را برای شما شرح دهیم. 

پس از گذاشتن خیار در یخچال اغلب مشاهده می شود که در کمتر از چند روز این گیاه پلاسیده شده و سپس به مرور زمان به کلی خراب می شود. دانشمندان علوم گیاهی دانشگاه کالیفرنیا کشف کرده اند که خیار در دمای بالای 10 درجه به سرعت خراب میشود به طوری که طی سه روز می تواند کاملا پوسیده شده و غیر قابل خوردن شود. 

به گفته این دانشمندان بهترین و مناسب ترین دما برای نگهداری از خیار به این شکل است: دمای زیر 10 درجه برای نگهداری بلند مدت، دمای 15 درجه برای بازه زمانی میان مدت و دمای 20 تا 25 درجه سانتی گراد برای نگهداری کوتاه مدت. 

استفاده از کیسه نانو خیار هم در دماهای بالا و هم در دماهای پایین کاربرد دارد. در دماهای پایین و سرد کیسه هوشمند نگهداری خیار از نفوذ سرما به بافت خیار جلوگیری کرده و در نتیجه مانع سرمازدگی و پلاسیدگی آن میشوند. در دماهای بالا نیز در مقابل آسیب های باکتریایی و قارچی استفاده از این کیسه ها کاربرد دارد. 

آخرین مورد استفاده ای که برای کیسه نانو اصل خیار می توان ذکر کرد، استفاده از آن برای نگهداری پس از بریدن و پوست کندن خیار می باشد. از آنجایی که سطح داخلی خیار با محیط پیرامون به سرعت واکنش نشان می دهد، پس از بریدن این گیاه احتمال پوسیدگی آن به شدت افزایش می یابد به طوری که به مرور زمان تغییر رنگ داده و مزه ای تلخ پیدا می کند. اما با کیسه نانو آنتی باکتریال خیار پس از برش این گیاه می توانید آن را در این کیسه ها قرار داده و با خیال راحت تا 14 روز در یخچال نگهداری کنید.

کیسه نگهدارنده خیار

سوالات متداول

احتمال چروکیدگی، پلاسیدگی، زردی و پوسیدگی خیار بعد از گذشت 2 هفته به بالاترین حد ممکن می رسد، برای همین پیشنهاد می شود که این گیاه خوراکی را در کمتر از 14 روز مصرف کنید. 

اولا باید بدانید که خیار نسبت به سطح اکسیژن بسیار حساس است، به همین دلیل قرار گرفتن در هوای آزاد باعث می شود که رنگ این گیاه در مدت کوتاهی عوض شود. مورد بعدی که باید به آن دقت داشته باشید این است که خیار را هرگز در مجاورت میوه هایی مثل موز، گوجه فرنگی و خربزه قرار ندهید. همچنین از کیسه نگهدارنده خیار نیز میتوانید به عنوان یک راهکار برای حل این مشکل استفاده کنید. 

مشاهده علائمی مثل زردی و تغییر رنگ نشان دهنده پوسیدگی و خراب شدن خیار است. همچنین تغییر مزه، ظاهر و نرم شدن خیار نیز نشان دهنده فاسد شدن آن می باشد، به همین دلیل بهتر است از مصرف خیاری که شکل غیر طبیعی و مزه تلخی دارد بپرهیزید. 

نظری وجود ندارد، شما اولین نفر باشید.


وارد کردن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *